Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijte do hnětací nádoby nejprve 350 ml vlažné vody (20-25 °C) a vsypte polovinu balení (500 g). Vložte nádobu do pekárny a zvolte některý z vhodných programů s celkovou dobou 2,5 až 3 hodiny (většinou základní program). Po ukončení programu chléb z nádoby vyjměte a nechejte vychladnout.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Složení: celozrnná špaldová mouka (80%), celozrnná žitná mouka (9%), sušený špaldový kvásek (špaldová mouka, špaldové otruby, přírodně fermentované), jodizovaná kuchyňská sůl, třtinový cukr, sušené droždí, kyselina askorbová
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 1000 g
Skladovat v suchu.